Tjänster

Dalec AB har idag sju stycken anställda med mycket hög kompetens inom alla våra områden. Vi är anslutna till SRF och kan idag erbjuda dig som kund två auktoriserade redovisningskonsulter.

Redovisning

För vissa företag passar det bättre att ha en bokföringskonsult på kontoret någon gång då och då. Beroende på storlek och verksamhet kan det för vissa räcka med en gång varannan månad medan andra vill ha hjälp en gång i veckan. Vi har en lösning till dina önskemål.
Om leverantörsfakturahantering tar upp mycket av företagets administrationstid och ställer höga krav på företagets VD kan det vara effektivt att lägga ut hela hanteringen på någon annan. 
I Dalec arbetar vi i det webbaserade systemet Fortnox som ger dig som kund flexibiliteten att själv välja hur delaktig du vill vara i din redovisning.

Vi utmärker oss med bred erfarenhet inom assistansbranschen.
 

Administration

Tycker du adminstrationen tar för mycket tid och energi? Låt oss hjälpa dig. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just ditt företag. 

Löner

Vi hjälper dig  hantera de anställdas löner och det som hör där till. Exempelvis tidrapporter, lönebokföring, utläggsredovisning och semesterlöner. 
I dagsläget kan vi erbjuda två grymma lönekonsulter som kan hjälpa dig med lönehanteringen. 
 

Bokslut

Alla företag behöver upprätta ett bokslut oavsett bolagsform. Vi hjälper dig att göra bokslut och analysera året som gått.

Rådgivning

Vi vill ge dig som företagsledare den ekonomiska rådgivningen som du behöver för att få ditt företag att utvecklas och hjälper till med frågor som rör företagets verksamhet. Vi hjälper dig gärna med exempelvis skatterådgivning, affärsplanering och bolagsbildning.