Malin Schmidt

REDOVISNINGSKONSULT


Har jobbat på Dalec under min studietid och tog min kandidatexamen i ekonomi våren 2017. 
Att jobba som redovisningskonsult är både varierande och utmanande där man ständigt lär sig nya saker. Jag bor med min sambo och dotter i Falun och på fritiden reser jag gärna och umgås med vänner samt tillbringar fina dagar i sommarstugan.

Kontakt: malin@dalec.se
               023 - 38 32 302

Susanne Hedlund

VD


Bor med Bosse i Aspeboda. Har en gammal släktgård i Furudal där jag gärna tillbringar min tid med att renovera. Tycker om att laga bra mat och ta ett glas gott vin. Älskar böcker. Går gärna på teater och museer. Hatar sport men älskar långa promenader med min hund. Följer gärna med våra travhästar när dom tävlar. Service till kollegor och kunder är A och O. Min styrka är organisationsfrågor men i mitt jobb ingår även redovisning, löner, allmän administration och styrelsearbeten.


Kontakt: susanne@dalec.se
               023-70 22 720

Tove Rönnings

LÖNEKONSULT


Arbetar med lönehantering, trivs väldigt bra i min roll. Nöjda och glada kunder är min energikälla på jobbet. Har tidigare jobbat ett flertal år inom serviceyrken på bland annat bensinstationer. Tycker om att resa, baka, njuta av god mat, umgås med vänner. Hemma har jag min lilla bushund Mini, som älskar att tjuva mina strumpor så fort hon får chansen.

Kontakt: tove@dalec.se
               023 - 70 22 746

Kristina Granqvist

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT


Bor i ett gammalt hus i Sundborn med min man Jukka. Mamma till 2 utflugna söner. Familjen består numer av 2 st hundar, Salza och Rolex, samt katten Turbo. Har ett barbarn, Lovisa som jag också gillar att umgås med. På fritiden är jag mycket ute i skog och mark och tränar med Salza. Rider även på min systers häst, Prince. Gillar heminredning, design och att köra min bil. Är noggrann och effektiv i jobbet och gillar nöjda kunder. Arbetar med ekonomi i Fortnox samt bokslut i Capego. Är även delägare i min makes Möbelsnickeri.

Kontakt: kristina@dalec.se
               023 - 70 22 721

Roberth Klarqvist

DELÄGARE


Jag är en engagerad och social problemlösare. Nästan jämt glad och energisk. En entreprenör och säljare som gillar crossfitträning. Gift med Anna och har 5 barn. Kör min lilla Renault Twizy så fort jag både kan och hinner.

Kontakt: roberth@dalec.se
               023 - 38 32 301

Therese Lindström

LÖNEKONSULT


Har tidigare arbetat inom HR/rekrytering/bemanning och lön/administration. Therese kommer att arbeta med löner och rekrytering. På fritiden gillar Therese att njuta för stunden, ta vara på tiden och uppleva nya saker. Bor i Svärdsjö med sambo och sina två söner.


Kontakt: therese@dalec.se
               023-38 32 303

Karina Bruylandt

AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT


Bor i Falun sedan många år tillbaka. Är mormor till två underbara barn som är mitt stora fritidsintresse. Gillar att resa, vara ute i naturen och umgås med vänner. Jag har mångårig erfarenhet av redovisning och ekonomi. Arbetar med ekonomi i systemet Fortnox samt bokslut i  Capego. Jag trivs bra i min roll och gillar verkligen den sociala biten med kunder och arbetskamrater.

Kontakt: karina@dalec.se
               023 - 70 22 724

Tonja Mårtensson

REDOVISNINGSASSISTENT


ARBETSROLL: Det jag gillar mest med redovisningsyrket är att man alltid lär sig nya saker. Tycker det är spännande med digitaliseringsarbetet som nu sker i branschen. 
FRITID: Bor med sambo och två barn i Falun. 
TRE ORD OM MIG: Rolig, nyfiken och proffsig.


Kontakt: tonja@dalec.se
               023 - 38 32 301