• Om oss

Dalec AB

Dalec AB är ett Falustationerat bolag med personal som har mångårig erfarenhet av ekonomi och  redovisning. Vi arbetar mot små och medelstora bolag och föreningar i hela mellansverige. 

 

Dalec AB har idag sju stycken anställda med mycket hög kompetens inom alla våra områden. Vi är anslutna till SRF och kan idag erbjuda dig som kund två auktoriserade redovisningskonsulter.

Offertförfrågan

Vi är glada att få kontakt med Er för att lära känna Er verksamheten bättre, för att på så vis kunna lämna en offert. Det är viktigt att vi som ekonomikonsulter har en bra förståelse för våra kunders affärer. 
Välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan genom ett personligt möte eller via telefon.

 

Referenser

MARKGRUPPEN AB

LIBRA ASSISTANS AB
DALPRO AB

MIEX AB

IMONA AB 

KARINA
Bor i Falun sedan många år tillbaka. Är mormor till två underbara barn som är mitt stora fritidsintresse. Gillar att resa, vara ute i naturen och umgås med vänner. Jag har mångårig erfarenhet av redovisning och ekonomi. Arbetar med ekonomi i systemet Fortnox samt bokslut i  Capego. Jag trivs bra i min roll och gillar verkligen den sociala biten med kunder och arbetskamrater.
Auktoriserad redovisningskonsult

MALIN

Har jobbat på Dalec under min studietid och tog min kandidatexamen i ekonomi våren 2017. 
Att jobba som redovisningskonsult är både varierande och utmanande där man ständigt lär sig nya saker. Jag bor med min sambo och dotter i Falun och på fritiden reser jag gärna och umgås med vänner samt tillbringar fina dagar i sommarstugan.

SUSANNE


Bor med Bosse i Aspeboda. Har en gammal släktgård i Furudal där jag gärna tillbringar min tid med att renovera. Tycker om att laga bra mat och ta ett glas gott vin. Älskar böcker. Går gärna på teater och museer. Hatar sport men älskar långa skogspromenader. Service till kollegor och kunder är A och O. Min styrka är organisationsfrågor men i mitt jobb ingår även redovisning, löner och allmän administration och då i program som SPCS och Fortnox.

KRISTINA
Gift med Jukka, bor i gammalt hus i Sundborn. Mamma till 2 utflugna söner. Familjen består numer av 2 st brukshundar av raserna Flat coated retriever och Malinois samt katten Turbo. Under 2017 blev jag även Farmor till lilla Lovisa. På fritiden är vi mycket ute i skog och mark tillsammans med våra hundar. Jag har även återupptagit ridning igen efter många års uppehåll. Gillar inredning och design och att köra min bil – en WV Tiguan R-Line. Är noggrann och effektiv i mitt jobb. Gillar nöjda kunder. Arbetar med ekonomi i Fortnox samt bokslut i Capego/Wolters Kluwer. Är även delägare /egen företagare i min makes Möbelsnickeri.
Auktoriserad redovisningskonsult

ROBERTH 


Jag är en engagerad och social problemlösare. Nästan jämt glad och energisk. En entreprenör och säljare som gillar crossfitträning. Gift med Anna och har 5 barn. Kör min lilla Renault Twizy så fort jag både kan och hinner.

TOVE

Arbetar med lönehantering, trivs väldigt bra i min roll. Nöjda och glada kunder är min energikälla på jobbet. Har tidigare jobbat ett flertal år inom serviceyrken på bland annat bensinstationer. Tycker om att resa, baka, njuta av god mat, umgås med vänner. Hemma har jag min lilla bushund Mini, som älskar att tjuva mina strumpor så fort hon får chansen.